Wat is een SSL certificaat

Wat is een SSL certificaat

 Indien gegevens, die tussen de webserver en browser worden verstuurd, geheim moeten blijven dan is een verbinding met SSL een oplossing. SSL is een afkorting voor Secure Socket Layer en is een protocol die de verbinding tussen de webserver en internetbrowser versleutelt. Deze versleuteling wordt ook wel encryptie genoemd. Deze manier van beveiligen wordt inmiddels door veel websites gebruikt en is te herkennen aan de ‘s‘ achter http.

Indien een website een SSL certificaat heeft dan zal er dus ‘https‘ staan. Er zijn verschillende soorten SSL certificaten te koop. De opvolger van SSL, TLS (Transport Layer Security) is straks ook te koop via MijnSSLPartner.nlHeeft u vragen over welk certificaat voor uw situatie het beste is, neem dan contact op met MijnSSLPartner.nl via info@mijnsslpartner.nl.

U kunt ook even kijken of er iemand van de chat via onze website beschikbaar is. Doordeweeks tijdens sales@mijnpartnergroep.nl kantooruren zijn wij vrijwel altijd aanwezig om uw vragen te beantwoorden.